Haemerken Hof Zwolle
Haemerken Hof Zwolle
Haemerken Hof Zwolle
Haemerken Hof Zwolle
Haemerken Hof Zwolle

Kies hier uw appartement


Voel je thuis
Ga naar content icoon
42 huur
appartementen
Hoogwaardige
afwerking
Luxe keuken
moderne badkamer
Groot balkon
of terras
Winkels en centrum
op loopafstand
Parkeren op
privé terrein
Hoe wilt u graag wonen?

Maak uw keuze

Hoe groot wilt u wonen? Woont u liever op de begane grond met een terras of verkiest u een appartement met balkon? Wat uw voorkeur ook mag zijn, het Haemerken Hof heeft voldoende keuze. Ieder driekamerappartement kent een type-omschrijving en huisnummer. Bijvoorbeeld: TYPE A huisnummer 42B. De aanduiding TYPE A heeft onder meer betrekking op de oppervlakte van het appartement. In dit voorbeeld: 104,2 m2.

<<    Scroll/swipe naar rechts om alle appartementen te zien    >>
A 1 46E 42E 38E 34D A 46D 42D 38D 34C A spiegel 46C 42C 38C 34B A 46B 42B 38B 34A C 1 44A 40A 36A 32 C 44B 40B 36B 32A C spiegel 44C 40C 36C 32B C 2 44D 40D 36D 32C B 1 46A 42A 38A 34 B 46 42 38 D 44 40 36
Aanzicht
Straatgevelbeeld Bisschop Willebrandlaan
Aanzicht
Straatgevelbeeld pleinzijde
Hoe maakt u uw keuze?

Alle appartementen die beschikbaar zijn, kleuren groen. Selecteer een vrij appartement naar keuze. De informatie over het desbetreffende appartement wordt zichtbaar in een pop-up venster. Appartementen die verhuurd zijn kleuren rood en zijn niet meer ter inzage. Appartementen die in optie zijn, kleuren blauw.

Wanneer u uw keuze kenbaar heeft gemaakt, neemt Stienstra contact met u op en krijgt het desbetreffende appartement de optie-status zodra u aan alle huurvoorwaarden voldoet. Het appartement kleurt nu blauw. Andere mensen die in het appartement geïnteresseerd zijn, hebben nog steeds toegang tot de informatie maar kunnen pas actie ondernemen als de huuroptie komt te vervallen. Het appartement kleurt dan weer groen.

Ik wil wonen in het Haemerken Hof

Wanneer u een appartement heeft gekozen dat u interesse heeft, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. Klik hieronder op de button en vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 Huurvoorwaarden  Neem contact met mij op

Huurcalculator

Vul uw bruto maandloon in, exclusief vakantiegeld en toeslagen.
U kunt een appartement huren tot maximaal het hieronder genoemde bedrag per maand. Dit is exclusief servicekosten. Haemerken Hof huurprijzen range: € 890,00 - € 1160,00. Bij een afwijkende situatie helpt de makelaar u graag bij het maken van een passende berekening. Aan deze berekeningen kunnen geen rechten worden ontleenden is altijd onder voorbehoud gunning verhuurder.


0

Artist impressions appartementen Haemerken Hof

Bent u benieuwd hoe de appartementen er van binnen uit kunnen zien? Klik dan op de onderstaande afbeeldingen en laat u inspireren.

Deze website is met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen verstrekt door de architect en betrokken partners. De in deze website opgenomen “artist impressions” van het complex, de appartementen en plattegronden zijn ter illustratie en bestemd voor promotionele doeleinden. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De inrichting van de appartementen zoals aangegeven in de interieurimpressies en plattegronden zijn ter illustratie om u een idee te geven hoe de appartementen kunnen worden ingedeeld.

Haemerken Hof - Begane Grond
Begane grond Huisnummers 9 appartementen
Haemerken Hof - Eerste Verdieping
1e verdieping Huisnummers 11 appartementen
Haemerken Hof - Tweede Verdieping
2e verdieping Huisnummers 11 appartementen
Haemerken Hof - Derde Verdieping
3e verdieping Huisnummers 11 appartementen

Bekijk de brochure van het Haemerken Hof

Van het nieuwbouwproject aan de Bisschop Willebrandlaan is een uitgebreide brochure gemaakt met veel informatie over het Haemerken Hof en omgeving. U kunt de gedrukte versie hier aanvragen maar u kunt de brochure ook online zien.

Bekijk
Haemerken Hof Aanbod