Haemerken Hof Zwolle

Welkom in het Haemerken Hof


Voel je thuis
42 huur
appartementen
Hoogwaardige
afwerking
Luxe keuken
moderne badkamer
Groot balkon
of terras
Winkels en centrum
op loopafstand
Parkeren op
privé terrein

Veelgestelde vragen

  • Minimaal bruto maandinkomen van de 4X de maandhuurprijs
  • Bij twee inkomens telt het tweede inkomen voor 50% mee.
  • Voor gepensioneerde gelden andere inkomensnormen; hier wordt per individu naar gekeken.
  • Van zelfstandig ondernemers ontvangen wij graag de jaarstukken van 2016 en 2017

De appartementen in het Haemerken Hof worden verhuurd in de vrije huursector, niet inde sociale huursector. Voor een vrije sectorwoning kun je geen huurtoeslag ontvangen.

De ondertekenaars van de huurovereenkomst moeten het appartement bewonen. Na verhuizing naar het Haemerken Hof schrijven alle bewoner(s), waaronder de ondertekenaars van het huurcontract, zich in op het gehuurde adres bij de Gemeentelijke Basis Administratie.

De minimale huurtermijn bedraagt 3 jaar. Daarna is de huurovereenkomst te beëindigen per de1e of 15e van de volgende maand.

In elk huurappartement zit een moderne keuken. De opstelling staat weergegeven op de plattegronden. De kasten zijn glanzend wit, het aanrechtblad is zwart/antraciet graniet. De inbouwapparatuur is van het merk ATAG en bestaat uit een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven met geïntegreerde magnetron en een koelkast zonder vriesvak.

Ja. Houdt rekening met circa € 50,- per maand. De hoogte van de servicekosten zijn echter nog niet definitief vastgesteld.

Ieder appartement heeft 1 parkeerplaats. Deze zit bij de huurprijs inbegrepen. Mogelijk wordt 1 vrije parkeerplaats voorzien met een laadpaal voor elektrische auto’s.

De wanden in de woonkamer, hal en slaapkamers worden met glasweefselbehang voorzien en gesausd (Ral 9010 wit) afgewerkt. Het plafond wordt voorzien van spuitwerk. De wanden in het toilet boven de tegels worden ook van spuitwerk voorzien. De vloer wordt afgewerkt met een PVC vloer.

De indeling van de badkamer staat weergegeven in de plattegronden op de website. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met een glazendouchewand. Daarnaast is er een elektrische handdoekradiator en een wastafel met een spiegel.

Alle tegels zijn van het merk Mosa. Op de vloer grijsantraciet 45 x 45 cm. De wandtegels hoogglans wit, 30 x 45 cm, liggend betegeld tot 1,50 meter.

In de appartementen ligt vloerverwarming als hoofdverwarming. In de badkamer hangt een handdoekradiator. De appartementen hebben een individuele gasgestookte CV ketels.

Garantstelling van ouders is helaas niet mogelijk.

De wanden worden met glasweefselbehang in de kleur wit opgeleverd. U hoeft dus niks meer aan de wanden te doen. Mocht u toch de wanden een kleur willen geven dan is dit mogelijk. Houdt u er dan wel rekening mee dat wanneer u ooit besluit het appartement te verlaten, de wanden in de oorspronkelijke kleur moeten worden teruggebracht.

Ja. Houdt rekening met €125,- administratiekosten voor het opmaken van het huurcontract.

Haemerken Hof Veelgestelde vragen